Home Nieuws Bruma is Schalke speler: ‘Bij PSV heb ik mijn mooiste jaren beleefd’

Bruma is Schalke speler: ‘Bij PSV heb ik mijn mooiste jaren beleefd’

24
0

Jeffrey Bruma is inmiddels speler van Schalke ’04. De verdediger verlaat Wolfsburg voor het Ruhrgebiet en sluit een toekomst bij PSV niet uit. 

De verdediger wordt door VfL Wolfsburg voor de rest van het seizoen verhuurd aan Schalke 04, dat een optie tot koop heeft op de 27-jarige verdediger. Bruma speelde dit seizoen nog geen minuut voor VfL Wolfsburg.

Bruma kampte met langdurig blessureleed, maar is inmiddels al maanden fit. Toch komt hij niet in de plannen voor van trainer Bruno Labbadia.

“Ik verwacht dat er voor mij de nodige kansen kunnen komen en daarom heb ik besloten om met Schalke het gesprek aan te gaan. Er was veel interesse, maar door het drukke programma verwacht ik dat de club wil rouleren. Ik kijk er enorm naar uit om weer minuten te kunnen maken en probeer er alles uit te halen, als het allemaal in orde komt. Niet alleen vanwege de komende wedstrijden in de Champions League, maar het totale perspectief gaf voor mij de doorslag om hier in gesprek te gaan.”

Onder anderen FC Augsburg, Fortuna Düsseldorf en Schalke hadden interesse om hem over te nemen en Bruma wil dus gaan spelen in de Veltins-Arena. “Na het seizoen kijken we verder”, zegt Bruma. “Ik heb nog een contract voor twee jaar in Wolfsburg en ik hoop dat hier alles rondkomt en ik hier kan slagen.” Mocht het in de verdere toekomst ooit weer tot een terugkeer naar de eredivisie komen, dan is PSV voor Bruma de club waar hij graag mee in gesprek gaat. “Dat is logisch. Ik heb daar mijn mooiste jaren beleefd.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here