Home Nieuws Bruma in de belangstelling van Fenerbahçe en Toronto FC

Bruma in de belangstelling van Fenerbahçe en Toronto FC

1442
0

De Portugese vleugelspeler Bruma is nog geen onverdeeld succes geworden in Eindhoven.

De rappe en behendige aanvaller laat soms goede dingen zien en bezit de nodige potentie om bij PSV succesvol te zijn maar dat het te mager is wat hij laat zien is voor iedereen duidelijk. Aan het begin van het seizoen had hij wel degelijk zijn meerwaarde met doelpunten en assists.


Zowel bij Bruma als bij PSV kwam de klad erin en de herfst werd een sportief drama. Technisch manager John de Jong zei eerder deze week over Bruma: “Ik geef ruiterlijk toe dat je altijd enige twijfel hebt als je een aankoop doet. In Turkije scoorde Bruma elf keer voor Galatasaray. Daarna is hij in de Bundesliga, een veel sterkere competitie, niet tot zijn recht gekomen. Dan denk je dat hij het in een iets mindere competitie wel weer goed kan doen. Maar die zekerheid heb je natuurlijk nooit.”

PSV heeft nog steeds hoop dat Bruma alsnog slaagt in Eindhoven, maar mogelijk dient zich een alternatief aan. De Portugees is in Europa nu eenmaal een geliefde speler die nog steeds alle potentie heeft. Zijn naam wordt alweer in verband gebracht met andere clubs.

Bruma zou momenteel ontevreden over zijn rol bij PSV en staat naar verluidt in de belangstelling van een aantal clubs. Zo worden Fenerbahçe en Toronto FC voorzichtig genoemd als kandidaten voor volgend seizoen.

PSV had Bruma al jaren op de radar staan en ook Marcel Brands wilde de aanvaller al eerder naar PSV halen. Afgelopen zomer betaalde PSV rond de 12 miljoen euro voor Bruma, die nog altijd A -international van Portugal is. Ook FC Porto was een half jaar geleden concreet voor Bruma, maar de aanvaller wilde graag naar PSV.

https://twitter.com/transferhaber6/status/1206897567235297285?s=21