Home Nieuws Bruma denkt aan contractverlenging in Eindhoven maar begrijpt cynisme en kritiek PSV...

Bruma denkt aan contractverlenging in Eindhoven maar begrijpt cynisme en kritiek PSV fans

1759
0

Armindo Bruma heeft zijn draai bij PSV inmiddels een stuk meer gevonden dan in zijn beginfase bij de club.

De buitenspeler denkt er zelfs over na om zijn contract bij PSV te verlengen. De 27-jarige Portugees speelt nog altijd niet heel best maar heeft in ieder geval weer wat meerwaarde voor de club.

Bruma vertelde eerder al dat hij door een diep dal ging, nadat hij eind 2019 zijn broer verloor en voor miljoenen euro’s werd opgelicht door een goede vriend. “De eerste periode zou ik het liefst willen vergeten, ik was toen absoluut niet de beste versie van mezelf en ik kan de reacties van de fans destijds dan ook heel erg goed begrijpen”, zegt de vleugelaanvaller tegen het magazine De PSV Supporter.

“Zelf was ik destijds vooral gefocust op de randzaken buiten het voetbal, maar ik kan me de kritiek en het cynisme heel goed voorstellen”, vervolgt Bruma. “Al met al was mijn eerste jaar hier een ontzettend zware tijd. Dankzij mijn vrienden en familie, met name mijn moeder, ben ik er weer bovenop gekomen en ben ik weer mezelf, altijd vrolijk en goedlachs.”

Bruma keerde deze zomer terug in Eindhoven, nadat PSV en Olympiakos geen overeenstemming bereikten over een definitieve transfer en ook een transfer naar Besiktas uitbleef. “Toen ben ik in gesprek gegaan met de trainer en dat leverde van beide kanten enthousiasme op om de samenwerking nieuw leven in te blazen. Ik ben dan ook ontzettend blij weer hier te zijn en kijk er, met Gods wil, naar uit zoveel mogelijk goals te maken voor PSV.”

In 26 duels voor PSV is Bruma dit seizoen inmiddels goed voor zeven goals en twee assists. Hij sluit niet uit dat hij ook na de zomer van 2023, wanneer zijn contract afloopt, nog voor PSV speelt. De Portugees ziet een langer verblijf in Eindhoven eigenlijk wel zitten. “Ik leef echt bij de dag. Het enige dat ik wil is spelen. Wedstrijden spelen, mezelf ontwikkelen, goals maken en plezier hebben. Wat er verder komt of gaat gebeuren zien we in de toekomst wel. Of ik open sta voor een verlenging als die voorwaarden hier ook blijven gelden? Ja, natuurlijk, dat spreekt voor zich”, aldus Armindo Bruma.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here