Home Nieuws Bruma, De Jong en Zoet kampen met naweeën Oranje debacle

Bruma, De Jong en Zoet kampen met naweeën Oranje debacle

11
0

Jeffrey Bruma, Luuk de Jong en Jeroen Zoet werden door Omroep Brabant gevraagd hun gevoel over het interland weekend met Oranje onder woorden te brengen. Het debacle met Oranje is duidelijk nog niet uit de hoofden van de spelers, ondanks dat Bruma erg professioneel maar kortaf liet blijken dat de knop om was.

Jeffrey Bruma wilde in gesprek met Omroep Brabant niet meer over de wanprestatie van Oranje praten, maar zich volledig focussen op PSV. De vragen mochten dus alleen daar over gaan. “Ik ben een sportman, ik kijk vooruit naar komend weekend.”
Luuk de Jong heeft de knop nog niet geheel om kunnen zetten. “Je moet het misschien snel vergeten, maar het blijft natuurlijk wel in je hoofd zitten. Ik had toch gehoopt op een ander resultaat. Het EK in Frankrijk is iets wat je graag mee wil maken en dat het nu een stuk verder weg is, is balen. Ik moet het dus zo snel mogelijk uit mijn hoofd zetten”, zegt De Jong.
Bruma heeft geen behoefte meer om over Oranje te praten. “De knop is om en ik kijk vooruit naar zaterdag.”
Jeroen Zoet, die op de bank bleef, heeft het ook afgesloten. “Natuurlijk baal je van die twee nederlagen. Maar ik heb lekker getraind en trek de lijn bij PSV gewoon door. Oranje is geweest en nu naar Cambuur.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here