Home Nieuws Bruma blijft bij standpunt en wil Schmidt overtuigen: ‘Ik wil bij PSV...

Bruma blijft bij standpunt en wil Schmidt overtuigen: ‘Ik wil bij PSV blijven’

651
0

De dure Portugese buitenspeler Bruma heeft een moeilijk eerste jaar in Eindhoven achter de rug.

Het gros van de fans heeft weinig tot gene vertrouwen in de kwaliteiten van Bruma. De speler in kwestie is echter vastberaden en is niet van plan te vertrekken bij PSV. Bruma wil koste wat kost slagen bij PSV. De geruchten rondom de Portugees namen de laatste weken toe, maar een vertrek is dus niet aan de orde. Met name Galatasaray wordt in het geruchtencircuit genoemd als mogelijke nieuwe werkgever.


Bruma startte meer dan prima onder Mark van Bommel maar zakte naarmate het seizoen vorderde stevig weg. Bruma kon de verwachtingen geenszins waarmaken.

Het zorgde voor de nodige geruchten over een vertrek uit Eindhoven, maar Catio Baldé, de zaakwaarnemer van Bruma, sluit een vertrek uit. “Er speelt niks concreets. Bruma meldt zich volgende week weer in Eindhoven, zoals de bedoeling is. Zijn doel is om bij PSV daarna alsnog prijzen te winnen”, zegt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Bruma wordt met meerdere clubs in verband gebracht en daarbij klinkt vaak de naam van Galatasaray, maar Baldé weet niets van die interesse. “Ik heb niks gehoord en verwacht op dit moment dat hij ook komend seizoen bij PSV blijft”, aldus de zaakwaarnemer van dienst, die daarmee bevestigt dat Bruma Roger Schmidt wil overtuigen.


Facebook Comments Box