Home Nieuws Bruggink voorziet toptransfers bij goed resultaat

Bruggink voorziet toptransfers bij goed resultaat

29
0

Volgens Arnold Bruggink staat er tegen Atletico veel meer op het spel dan een plaats in de volgende ronde van het befaamde miljoenen toernooi.

De analyticus van FOX Sports stelt dat de hele wereld woensdagavond naar PSV – Atlético Madrid kijkt. “Een goede wedstrijd betekent een grotere kans op een toptransfer. De jongens die vandaag spelen, weten dat ze op een lijst bij buitenlandse clubs staan. Die komen natuurlijk met eigen ogen zien wie zich staande houdt in deze topper. Want dít is de maatstaf”, zegt Bruggink op de website van FOX.


“Ook de trainer van de tegenstander, Diego Simeone, zal benieuwd zijn. Welke huidige PSV’er zou in de ploeg van Atlético passen? Als Jetro Willems echt topfit is, zou hij in de toekomst in Madrid kunnen spelen. Hij is nog jong, zijn positie is niet bij alle topclubs goed bezet en hij toont nu al soms de klasse die nodig is om ooit op dat topniveau te kunnen presteren. Daar geloof ik in. Ik hoor dat Atlético misschien Diego Costa wil terughalen. Nou, die weet wel raad met de voorzetten van Jetro.”


Facebook Comments