Home Nieuws Arnold Bruggink over ‘gentlemen’ Schmidt: ‘De Nederlanders begrijpt hij niet altijd even...

Arnold Bruggink over ‘gentlemen’ Schmidt: ‘De Nederlanders begrijpt hij niet altijd even goed’

1581
0

De wegen van Roger Schmidt en PSV gaan over enkele maanden scheiden maar voor het zover is staat er nog heel wat op het spel voor PSV.

Het PSV onder Roger Schmidt was afgelopen anderhalf jaar voer en brandstof voor analisten en dus ook voor Arnold Bruggink. Bruggink ziet in Roger Schmidt een prima trainer en een goed mens. De ESPN analist noemt Schmidt een ‘prima vent’. “Open en oprecht in interviews, maar de Nederlanders begreep hij niet altijd even goed”, zegt de analist bij ESPN.

Bruggink is ervaringsdeskundige wat het Duitse voetbal aangaat. “In Duitsland denken ze heel hiërarchisch en accepteren ze situaties sneller. Wij willen graag uitleg over allerlei situaties. Ik denk dat hij daar weleens moeite mee heeft gehad.”

Bruggink werd wel overvallen door het nieuws dat Roger Schmidt en PSV over enkele maanden uit elkaar gaan. “Ik had het nu nog niet verwacht, ook omdat John de Jong redelijk duidelijk was voorafgaand aan PSV – Ajax. Er is denk ik een onverwachte wending geweest”, aldus Arnold Bruggink over Roger Schmidt.


Vorig artikelHeeft PSV de moed opgeven? Romero heeft nog een kleine maand nodig
Volgend artikelPSV bindt toptalent Livano Comenencia op ‘onvergetelijke dag’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in