Home Nieuws Brugge aanvaller baalt van transfer Noa Lang naar PSV: ‘Hij gaat van...

Brugge aanvaller baalt van transfer Noa Lang naar PSV: ‘Hij gaat van hele grote waarde zijn voor PSV’

1815
0

Noa Lang is inmiddels in Oostenrijk met de voltallige PSV om zich voor te bereiden op de komende weken.

Er staat veel op het spel want de club wil de Champions League in en daar moet veel zo niet alles, voor wijken. Noa Lang is ervaringsdeskundige en speelde afgelopen jaren met Club Brugge succesvol in de Champions League.

De aanvaller maakte ook op het hoogste podium van Europa furore met zijn club. Dat de aanvaller in België gemist gaat worden is inmiddels meer dan duidelijk. Voormalig ploeggenoot Bjorn Meijer gaat Noa Lang in ieder geval wel degelijk missen.

Hij heeft mooie woorden over voor zijn inmiddels oud-ploeggenoot. “Mijn maatje aan de linkerkant”, zegt hij tegenover ESPN. “Hij is gewoon een hele creatieve speler”, weet hij te antwoorden als hij vragen over Noa Lang en wat de aanvaller voor Brugge betekende.

“Iemand die altijd een steekpass kan geven op het juiste tempo. Dat is mij heel erg opgevallen. Elke bal die hij aan mij meegaf was op perfecte snelheid. Iedereen kent Noa. Hij is ook een hele harde werker, al is dat misschien niet altijd wat mensen verwachten van hem. Maar hij gaat van hele grote waarde zijn voor PSV, dan kan ik je wel zeggen”, aldus Meijer.


Vorig artikelVan der Doelen haalt ouderwets uit: ‘Ik wil best benadrukken wat voor kutclub ik dat vind’
Volgend artikelRicardo Pepi voelt zich al snel thuis bij PSV, Amerikaanse spits heeft duidelijke missie in Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in