Home Nieuws Britse reporter meldt woedeuitbarsting Luuk de Jong in de catacomben net na...

Britse reporter meldt woedeuitbarsting Luuk de Jong in de catacomben net na rustsignaal

3908
0

De Britse reporter Emma Dodds zou net na rust op Ibrox Park melding hebben gemaakt van een woedeuitbarsting van aanvoerder Luuk de Jong, net na het rustsignaal.

Reporter Emma Dodds was namens de Britse tak van TNT Sports aanwezig op Ibrox Park als verslaggever. Luuk de Jong zou in de rust zo boos geworden zijn door de achterstand van 1-0 na de slordigheid van doelman Walter Benítez en Ibrahim Sangaré, dat De Jong onderweg naar de kleedkamer een deur zou hebben ingetrapt. Vrij vertaald zou de deur uit de scharnieren zijn getrapt. Het lijkt een enigszins sterk verhaal te zijn want Luuk de Jong heeft doorgaans de emoties prima onder controle.

Verslaggever Emma Dodds zou het hebben waargenomen. Luuk de Jong zou rond het rustsignaal dinsdagavond allesbehalve tevreden de catacomben zijn binnen gestapt en zich daarna hebben bezondigd aan het trappen tegen de deur, zo meldt TNT Sports.

We kunnen ons de laatste minuten voor rust nog goed voor de geest halen. Rangers FC profiteerde van zeer slordig uitverdedigen aan PSV-zijde, waarbij met name Ibrahim Sangaré zich schuldig maakte aan een enorm portie laksheid en onoplettendheid. Het zorgde blijkbaar voor flinke woede bij De Jong. Toen hij naar binnen ging voor de rust, lukte het volgens TNT Sports-verslaggever Emma Dodds niet kalm te blijven.

Sangaré herstelde zijn fout en maakte na een uur spelen de meer dan verdiende gelijkmaker. Luuk de Jong trok later de stand weer recht middels de kop-schouder goal, weer net na de 2-1 van Rangers FC. PSV en Rangers FC wachten opnieuw een heet treffen in het Philips Stadion. Ondertussen roept de club een ieder op volgende week woensdag in het rood naar het stadion te komen.


Vorig artikelPSV-iconen wijzen naar defensie en kraken Ramalho, Sangaré maar vooral Teze: ‘Die had in onze tijd echt niet gespeeld’
Volgend artikel‘Feyenoord denkt aan terugkeer Guus Til’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in