Home Nieuws Britse media hebben medelijden maar wijzen ook naar topspeler PSV: ‘Hij is...

Britse media hebben medelijden maar wijzen ook naar topspeler PSV: ‘Hij is geterroriseerd’

8556
1

Britse media zijn niet onder de indruk van PSV na de 4-0 nederlaag tegen Arsenal. Tegelijkertijd is er lof voor The Gunners.

PSV was kansloos in het Emirates Stadium, zo zag ook de Daily Mail, dat Arsenal met een vliegende start aan een nieuwe Champions League-campagne zag beginnen. “Nou, dat was het wachten waard.”

“Uiteindelijk werden het vier doelpunten. Het had op zijn minst het dubbele moeten zijn, aangezien de Gunners met deze efficiënte ontmanteling PSV meedogenloos lieten kennismaken met het elitetoernooi van het Europese voetbal. Wat heeft Arsenal een verloren tijd goedgemaakt. De stromende regen kon de geest niet temperen.”

Arsenal is terug waar ze zich thuis voelen en schreeuwde het van de daken.” Bukayo Saka wordt door de krant aangewezen als overduidelijke man van de wedstrijd. “Er was ontroering bij de openingstreffer van Saka, de speler die de formidabele transformatie van Arsenal onder Arteta het beste vertegenwoordigt. Dest werd geterroriseerd door hem.”

“Dat ging zo ver, dat je medelijden met hem kreeg. Elke keer als Saka wordt gevraagd een niveau hoger aan te tikken, vindt hij een antwoord. Wat een speler.” De krant stelt dat PSV geen amateurploeg is en noemt Schouten als lichtpuntje vanwege zijn ‘handelingssnelheid en efficiëntie in balbezit’.

Ook de BBC zag een ‘perfecte prestatie’. “Arsenal wilde wanhopig zes jaar verloren tijd in de Champions League goedmaken en liet PSV zwaar boeten op een regenachtige avond in het Emirates Stadium. Ja, het weer was verre van ideaal, maar de prestatie van Arsenal maakte heel veel goed. PSV, dat al 26 wedstrijden ongeslagen bleef, was totaal onmachtig. Het had simpelweg niet mooier kunnen verlopen voor de fans van Arsenal.


Vorig artikelSneijder begrijpt niets van tactiek Bosz: ‘Een centrale verdediger in de spitspositie!’
Volgend artikelJoey Veerman trekt conclusies op basis van budget Arsenal

1 REACTIE

  1. PSV hoort niet in de Champions League te spelen, dat niveau kunnen ze niet aan. Ze kwamen het veld op de ene nog arroganter dan de andere “ons kan niets gebeuren “ nou ze zijn van een koude kermis naar huis gestuurd. En dan durft Bosz nog te beweren “de jongens hebben goed gespeeld. Hoe durf je zo’n opmerking te maken, ze werden van het kastje naar de muur gestuurd ze zijn amper aan bal geweest. Met andere worden ze hebben helemaal niet gespeeld, dat is de waarheid en niets anders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in