Home Nieuws Brighton bereidwillig naar PSV, 10 miljoen euro voor Davy Pröpper

Brighton bereidwillig naar PSV, 10 miljoen euro voor Davy Pröpper

7998
0

Hans Kraaij is er zeker van dat Davy Propper de PSV gelederen komt versterken in het nieuwe seizoen.

Aan tafel bij Veronica Inside zei Kraaij met Schmidt te hebben gesproken over Propper en over het voetbal van PSV op het middenveld. ‘Ik heb Schmidt gesproken na FC Utrecht – PSV en hij wil meer voetbal voor het achterste blok. Het blok Sangaré en Rosario moet meer voetbal in’, zei Kraaij over de situatie op het middenveld.


Brighton & Hove Albion zou inmiddels bereidwillig zijn om Propper te verkopen. De club uit het zuiden van Engeland denkt daarbij aan een transfersom van 10 miljoen euro. Ook Kraaij zegt te weten dat de Engelse club bereid zou zijn Propper voor dat bedrag van de hand te doen.

‘Brighton wil Propper voor zo’n 10 miljoen euro aan PSV verkopen’, zegt Kraaij over de op handen zijnde transfer. ‘Brighton betaalde 15 miljoen euro aan PSV voor Propper en neemt nu met 10 miljoen genoegen’.

Kraaij gaat verder: ‘De slechts 7 gespeelde wedstrijden die Propper voor Brighton wist af te werken dit seizoen, zouden daarbij een rol spelen en het feit dat PSV Pröpper graag snel wil binnenhalen kunnen de transfer in een stroomversnelling brengen’, aldus Hans Kraaij over een mogelijke transfer van Davy Propper naar Eindhoven.


Facebook Comments