Home Nieuws Brenet na zijn wissel: ‘Ik zat wel met boosheid’

Brenet na zijn wissel: ‘Ik zat wel met boosheid’

36
0

Joshua Brenet is opnieuw de twijfel voorbij. Brenet kent een paar keer per seizoen een dip en komt er steeds weer bovenop. Toch was de laatste keer dat hij gepasseerd werd een zware strijd voor hem. Cocu haalde hem in de wedstrijd tegen AZ al snel naar de kant.

“Ik kan natuurlijk geen basisplaats eisen, dat kan niemand. Maar ik vind van mezelf dat ik na al die jaren zo ver moet zijn dat ik een volwaardige basisspeler ben. Als dat dan niet zo is, ben je daar teleurgesteld over”, zegt Brenet in gesprek met Voetbal International. 

“Ik heb nooit aan mezelf getwijfeld, maar ik zat wel met boosheid. Maar dat hielp me niet. Je moet je erover heen zetten en weer doorgaan. Dat heb ik nu ook gedaan. De boosheid die ik voelde heb ik omgezet in positieve energie.”

Phillip Cocu heeft op rechts de beschikking over Santiago Arias en daarom zet de coach Brenet op links. “Ik speel nog steeds liever aan de rechterkant, omdat ik dan met mijn goede been de voorzetten kan geven. Maar ik kan heel goed op links spelen en de voorzetten met mijn linkerbeen worden steeds beter. Het is een kwestie van lef en vertrouwen hebben.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here