Home Nieuws Brenet is Vitesse speler: ‘Als PSV me wilde hebben, zou ik daar...

Brenet is Vitesse speler: ‘Als PSV me wilde hebben, zou ik daar zijn geweest’

885
0

Joshua Brenet werd tijdens de winterse transferperiode gepresenteerd als nieuwe verdediger van Vitesse maar het heeft er alle schijn van dat PSV ook interesse heeft getoond.

Wellicht heeft John de Jong contact gezocht met het management van Brenet maar niet doorgepakt in verband met de alternatieven die in beeld waren. Joshua Brenet laat in gesprek met Fox Sports niet helemaal het achterste van zijn tong zien maar is nu eenmaal Vitesse speler geworden en zal PSV dit seizoen nog treffen in het Gelredome.


Bij Hoffenheim raakte hij op een dood spoor sinds de komst van Alfred Schreuder. Of PSV zich daadwerkelijk meldde bij Hoffenheim voor Brenet laat hij in het midden. “Dan moet je eigenlijk bij mijn zaakwaarnemer zijn. Daar gaan we nu niet over praten. Als PSV me echt zo graag wilde hebben, was ik daar geweest. Ik sta nu hier”, geeft hij aan. Of PSV zich daadwerkelijk heeft gemeld, laat Brenet in het midden. “Geen commentaar”, laat hij weten.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”nl” dir=”ltr”>📲 | Heeft PSV nog contact gezocht met Joshua Brenet? <br><br>&quot;Als PSV me echt graag wou hebben, zou ik daar zijn geweest.&quot; <br><br>Hele interview met de nieuwe aanwinst van Vitesse 👉<a href=”https://t.co/dStuHlYfP0″>https://t.co/dStuHlYfP0</a> <a href=”https://t.co/84rfY5kDt4″>pic.twitter.com/84rfY5kDt4</a></p>&mdash; FOX Sports (@FOXSportsnl) <a href=”https://twitter.com/FOXSportsnl/status/1224662688028143618?ref_src=twsrc%5Etfw”>February 4, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>


Facebook Comments Box