Home Nieuws Breed bezette positie heeft gevolgen: ‘Babadi wil aflopende contract bij PSV voorlopig...

Breed bezette positie heeft gevolgen: ‘Babadi wil aflopende contract bij PSV voorlopig niet verlengen’

2250
0

De uitbeurt van PSV in Almere is door verschillende media goed ontvangen. Dat wil zeggen dan de vaderlandse kranten PSV eenvoudig zagen winnen en zo de zegereeks in de Eredivisie eenvoudig voort konden zetten.

De Nederlandse kranten zagen dat PSV een eenvoudige avond had in de accommodatie van Almere City en dat de nederlaag in Londen op die manier weggespoeld kon worden. Uiteraard werd het slaap-incident’, of beter gezegd ‘verslaap-incident’ rond Malik Tillman naar voren gehaald als smetje op de avond maar het minimale incident zal verder geen gevolgen gaan hebben voor de getalenteerde aanvallende middenvelder.

De positie waar Tillman acteert en waar hij voor gehaald is, dreigt wel een probleem te gaan geven want de contractsituatie van Isaac Babadi is er eentje geworden die voer voor discussie kan gaan opleveren. De huidige situatie is namelijk zo dat Isaac Babadi niet wenst bij te tekenen. Vooralsnog niet wenst bij te tekenen, kunnen we beter concluderen.

‘Isaac Babadi is op korte termijn niet van plan om zijn aflopende contract bij PSV te verlengen’, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De achttienjarige aanvallende middenvelder ziet dat bijtekenen nu nog niet zoveel zin heeft nu hij weinig aan spelen toekomt.

Tegen Almere City FC moest Babadi het zaterdagavond doen met een invalbeurt van tien minuten. De concurrentie op zijn positie is groot, aangezien Peter Bosz ook kan kiezen voor Ismael Saibari, Guus Til en Malik Tillman. Daardoor wordt het volgens het Eindhovens Dagblad ‘steeds onaannemelijker dat Babadi zijn contract op korte termijn verlengt’, meldt de regionale krant.

Het management van het grote talent, gehuisvest in Duitsland, heeft geen haast en op korte termijn is geen krabbel te verwachten, weet het Eindhovens Dagblad te melden over de contractsituatie van de jonge middenvelder. Dat is een tegenvaller voor PSV, dat Babadi heel graag binnenboord wil houden.

Nu speelt hij weinig en is er voorlopig geen perspectief op een nieuw contract, maar Babadi traint volgens betrokkenen wel goed. Bosz maakt alleen een andere keuze’, schrijft de krant, waarmee niet kan worden uitgesloten dat er een slepende contractsituatie zal gaan ontstaan komende maanden. Die onrust kan de selectie van Peter Bosz eigenlijk niet gebruiken zo vroeg in het seizoen.

De koers die de club uitzet zal niet veranderen en dus PSV blijft proberen om Isaac Babadi langer aan zich te binden. Babadi speelde tot op heden acht wedstrijden voor PSV en scoorde één keer. Zijn contract is lopende tot en met volgend jaar juni.


Vorig artikelAlmere City FC trots na komst PSV maar er ging veel fout | Verkeerde tickets, verkeerde ingang en geen persruimte
Volgend artikelNoa Lang niet in één hokje te plaatsen: ‘Ik kom op geen enkel feestje’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in