Home Nieuws Braziliaanse middenvelder Andreas Pereira in beeld voor terugkeer bij PSV

Braziliaanse middenvelder Andreas Pereira in beeld voor terugkeer bij PSV

7589
0

In Brazilië wordt melding gemaakt van interesse vanuit Eindhoven in de Braziliaanse middenvelder Andreas Pereira.

De Braziliaanse tak van ESPN meldt over de interesse van PSV in de speler die eerder in Eindhoven onder contract stond. Andreas Pereira is een oude bekende van PSV. De middenvelder speelde eerder al lange tijd in de jeugdopleiding van PSV, maar vertrok op 16-jarige leeftijd naar Manchester United. In Manchester leek zijn carrière een voortvarend vervolg te krijgen maar een echte doorbraak bleef uit. Slechts kortstondig succes in Engeland is wat de middenvelder wist te bereiken.

Momenteel speelt de enkelvoudig international van Brazilië op huurbasis voor Flamengo, na eerder verhuurd te zijn geweest aan Granada, Valencia en Lazio Roma. PSV zou de interesse nieuw leven in hebben geblazen en de carrière van de 26 jarige middenvelder weer willen vlot trekken om vervolgens weer een stap naar een Europese topclub te kunnen zetten.

Flamengo heeft de optie om Pereira definitief over te nemen van Manchester United, maar zo ver is het nog niet, meldt ESPN. En dus wordt PSV genoemd als mogelijke vervolg bestemming. Ook vanuit Spanje zou er belangstelling zijn voor het voormalig toptalent.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here