Home Nieuws Braziliaanse Cruzeiro talenten én jeugdinternationals melden zich bij PSV

Braziliaanse Cruzeiro talenten én jeugdinternationals melden zich bij PSV

1165
0

PSV heeft een samenwerkingsverband met de bekende en grote Braziliaanse club Cruzeiro.

Beide clubs wisselen geregeld kennis uit maar de samenwerking behelst ook dat er zo nu en talenten op proef komen bij PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt dat er twee Braziliaanse spelers eind deze maand op stage komen bij PSV.

De samenwerking met Cruzeiro wordt concreter en intensiever gemaakt. Dat resulteert in de komst van de 17-jarige Rhuan Gabriel en 16-jarige Ruan Índio. Beide talentvolle spelers mogen zich van 21 mei tot en met 5 juni op de Herdgang laten zien aan de trainers van PSV. Zij zullen worden vergezeld door een jeugdtrainer van de Braziliaanse club waarvan Ronaldo de eigenaar is.

De spelers zouden nog niet direct door PSV vastgelegd kunnen worden. Pas op hun achttiende kunnen ze een contract tekenen. Wel zouden zij echter dezelfde route als Mauro Júnior kunnen volgen. Hij kwam meerdere keren op stage bij PSV en tekende uiteindelijk een contract rond zijn achttiende verjaardag. PSV is niet de enige club met interesse in middenvelder Gabriel. De jonge Gabriel zou bij veel clubs in Europa in beeld zijn. Gabriel speelde ook al meerdere jeugdinterlands voor Brazilië.


Facebook Comments Box
Vorig artikelSpecial | Boy Waterman geniet bij PSV, enorme gedrevenheid en enthousiasme inspireren
Volgend artikelDonyell Malen blijft scoren voor Dortmund, Malen brengt landstitel voor Dortmund dichtbij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in