Home Nieuws Braziliaan Sávio zet na ‘happy jaar in Eindhoven’ zinnen op een nieuwe...

Braziliaan Sávio zet na ‘happy jaar in Eindhoven’ zinnen op een nieuwe toekomst bij PSV

1222
0

De opmerkelijke move van PSV inzake het opnieuw willen huren van de Braziliaanse aanvaller Sávio maakt vele tongen los.

Niet alleen onder de PSV aanhang is het opnieuw willen huren van Sávio met vraagtekens ontvangen maar ook de media berichten volop over de opvallende move van PSV. Er lijkt zelfs een constructie op touw te worden gezet waarbij PSV een optie tot koop in het nieuwe huurcontract laat opnemen. Er gloort dus weer een nieuwe toekomst bij PSV voor de jonge Braziliaan.

Het geheel zou ontstaan zijn door de puike prestaties van Sávio bij het elftal van Brazilië onder 20. Daar zouden PSV scouts opnieuw enthousiast zijn geraakt over het spel van Sávio. In Eindhoven bleek Sávio regelmatig geblesseerd te zijn, wat niet bijdroeg aan ritme en stabiliteit maar inmiddels is er sprake van volledige fitheid.

Sávio wil zelf ‘dolgraag’ beginnen aan een tweede termijn bij PSV, zo schrijft het Eindhovens Dagblad over de Braziliaanse aanvaller, die zijn zinnen inmiddels heeft gezet op een terugkeer naar Eindhoven. PSV gaat het gesprek met de City Football Group weer, maar zet tegelijkertijd in op een huurconstructie met koop.

Na de komst van Peter Bosz en de sterke interlandperiode die Sávio speelde met Brazilië O20, is er bij PSV toch weer overtuiging ontstaan dat de jonge Braziliaan alsnog een meerwaarde kan hebben voor de eerste selectie. Naar verwachting komt er snel duidelijkheid over de toekomst van Sávio, schrijft het Eindhovens Dagblad.

De krant meldt dat er mogelijk deze week al een akkoord tussen PSV en City Football Group komt. Bij het voetbalconglomeraat uit Manchester heeft Sávio een contract tot medio 2027.


Vorig artikelSaibari richt zich op basisplaats bij PSV: ‘Peter Bosz belde mij voor de finale, ik wil hem overtuigen van mijn kunnen’
Volgend artikel44 goals in 92 duels | Leeds United gaat voor transfer Joël Piroe, ook Everton en Nottingham willen Piroe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in