Home Nieuws Bravoure, clichés en oneliners uit Heerenveen

Bravoure, clichés en oneliners uit Heerenveen

11
0
Dwight Lodeweges probeert zijn elftal voor te bereiden op de confrontatie met PSV. Lodeweges denkt dit te kunnen laten slagen met veelal clichés en oneliners door te stellen dat Heerenveen alleen kan winnen als zijn ploeg met de juiste instelling het veld ingaat. PSV is wel degelijk gewaarschuwd gezien de verliespartijen tegen de Friezen.

Dat kunnen we uiteraard allemaal uitspreken voorafgaand aan een wedstrijd. Lodeweges vervolgt met: “Als je tegen PSV verstoppertje speelt wordt het niets. Je moet je klaarmaken voor een gevecht en uit durven en willen gaan van eigen kracht. Je moet lef hebben om te voetballen. Als je met een instelling het veld instapt van het wordt hem niet, dan wordt het ook niets’, gooit Lodeweges er nog meer clichés en oneliners uit.
Toegegeven, PSV heeft het al 3 seizoenen op rij lastig in Heerenveen en heeft zelfs 3 keer op rij verloren. Vorig seizoen won Heerenveen, net als de twee thuiswedstrijden daarvoor, van PSV (1-0). “PSV zal niet vol bravoure naar Heerenveen komen. Ze zijn hier drie keer met verlies de bus ingestapt. Dat weten ze, we hebben daardoor een kleine voorsprong”, bluft Lodeweges. Of de achterste linie de zwakste linie is, durft Lodeweges nog net niet te zeggen, al zou hij daar wel een punt hebben. “Dat weet ik niet. Het is wel zo dat ze met risico spelen, met overlappende backs en naar binnen trekkende buitenspelers. Daar valt wat te verdienen. We moeten profiteren van momenten en die moeten er komen door vast te houden aan onze speelwijze.”

Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here