Home Nieuws Branthwaite kijkt op van vele fans bij trainingen, Ronald Waterreus wordt niet...

Branthwaite kijkt op van vele fans bij trainingen, Ronald Waterreus wordt niet blij van jonge Brit

16862
0

In gesprek met het Eindhovens Dagblad laat Jarrad Branthwaite weten dat hij heel goed is opgevangen bij PSV.

De jonge Brit kon zich snel aanpassen en staat nog steeds achter zijn transfer naar PSV. Tot op heden was de inbreng van de Brit nog mager te noemen. Slechts een enkele keer kwam de boomlange verdediger in het veld om zijn collega’s in de achterhoede bij te staan. De Britse verdediger kan niet wachten om PSV de Champions League in te helpen.

Branthwaite zegt in een interview met het Eindhovens Dagblad dat hij er klaar voor is om de groepsfase te bereiken. “Champions League spelen zou een droom zijn, want het is een voorrecht voor elke voetballer. Natuurlijk voel je wat extra druk als je in zo’n wedstrijd moet invallen, maar het maakt me ook sterk dat ik het vertrouwen op dat moment krijg. Die wedstrijd tegen Rangers deze week was qua sfeer top en ik verwacht in Eindhoven minstens dezelfde atmosfeer.”

De verdediger vergelijkt zijn eerste weken in Eindhoven met zijn vorige club Everton. De Brit kijkt op van de aanwezigheid van alle fans. “Deze week trainden we een keer met supporters erbij en dat heb ik nog nooit gezien. Bij Everton was altijd alles afgeschermd en was het niet toegestaan voor fans om het trainingscomplex op te komen. Ik vond het bij PSV heel speciaal, omdat je ziet dat de supporters massaal opkomen en dat veel kinderen van de training genoten.”

Op de achtergrond liet Ronald Waterreus deze week weten tot op heden nog niet erg blij te worden van de capaciteiten van Jarrad Branthwaite. Over zijn twee invalbeurten zegt Waterrreus: ‘Daar word ik nog niet blij van. Die jongen gaat ons geen kampioen maken’, aldus een kritische Ronald Waterreus in de podcast Skiete Willy van Voetbal International.


Vorig artikelZorgen om defensie: ‘Rangers en Monaco konden soms zo linies overslaan’
Volgend artikelAad de Mos adviseert van Gaal: ‘Neem Obispo mee naar WK voor de Ligt’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in