Home Nieuws Brands ziet in Schaars toekomstig hoofdtrainer van PSV | Hoe de EK-winnaar...

Brands ziet in Schaars toekomstig hoofdtrainer van PSV | Hoe de EK-winnaar de nieuwe assistent-trainer van Peter Bosz werd

976
0

Peter Bosz is niet alleen erg te spreken over het potentieel aan talent op de Herdgang en bij de club, maar ook op het trainersvlak lijkt er veel potentieel te zijn bij PSV.

Afgelopen week verving Theo Lucius met verve de nog vakantie vierende Stijn Schaars in Oostenrijk en Peter Bosz bleek zeer gecharmeerd te zijn van Lucius. Vooralsnog is Stijn Schaars de vaste assistent van Peter Bosz in zijn geformeerde staf.

Schaars beëindigde in 2019 bij sc Heerenveen zijn carrière. De oud-speler van onder meer Vitesse en AZ zette vervolgens zijn eerste stappen als trainer in de jeugd van PSV. Eerder was Schaars ook assistent van Erwin van de Looi bij Jong Oranje. De middenvelder speelde in totaal drie seizoenen voor PSV.

Volgens het Eindhovens Dagblad is algemeen directeur Marcel Brands bijzonder gecharmeerd van Schaars. PSV ziet in hem ‘misschien een toekomstig hoofdcoach’, stelt het Eindhovens Dagblad vast.

Stijn Schaars was een begenadigd middenvelder, maar de voormalig speler van onder meer AZ, Sporting Portugal en PSV werd tijdens zijn carrière door pech achtervolgd. Nu gaat Schaars voor het hoogst haalbare als trainer. In onderstaande video een reportage over een EK-winnaar, die de nieuwe assistent-trainer van Peter Bosz bij PSV werd.


Vorig artikelEnthousiaste Luuk de Jong ziet net als ‘strenge’ Peter Bosz graag nieuwe spelers komen
Volgend artikelPSV opnieuw naar Oostenrijk voor aanvang Champions League seizoen 2023-2024

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in