Home Nieuws Brands waarschuwt Sevilla: Volgende week weten we of Luuk de Jong komt,...

Brands waarschuwt Sevilla: Volgende week weten we of Luuk de Jong komt, anders schakelen we door’

3358
0

Marcel Brands is officieel begonnen als nieuwe algemeen directeur van PSV, waar hij eigenlijk al maandenlang achter de schermen bezig was voor PSV.

Er valt een hoop te bespreken voor Brands op de zogenaamde persdag na de officiële aanstelling als algemeen directeur van PSV. Brands krijgt ook vele vragen op zich afgevuurd en natuurlijk gaat het ook over Luuk de Jong. Marcel Brands benadrukt dat PSV er alles aan zal doen om de Jong binnen te halen maar dat het niet eenvoudig wordt om de spits los te weken bij Sevilla. Volgende week moet er uitsluitsel komen omdat de club een soort deadline heeft aangegeven.

Sevilla verlangt zes miljoen euro voor Luuk de Jong en dat lijkt voor de club iets teveel van het goede te zijn. “Je moet kijken waar je grenzen liggen”, zegt Brands bij zijn presentatie als algemeen directeur tegen de Telegraaf. “Natuurlijk willen we Luuk de Jong. Wat is belangrijk in je selectie? Dan wil je een ervaren keeper, een ervaren centrale verdediger, een goede middenvelder en voorin een spits, die niet alleen voor goals zorgt, maar ook iets extra’s kan brengen in de kleedkamer”, is Brands duidelijk over de beoogde spits en leider van het elftal.

Toch bewaakt PSV ook de financiële grenzen in het geheel. “Eigenlijk wil je richting het trainingskamp de selectie zo ver mogelijk rond hebben. Dat is de ambitie. Ik hoop dat er beweging komt. Volgende week weten we of hij komt. En anders zullen we moeten doorschakelen”, is Marcel Brands meer dan duidelijk over de plannen met Luuk de Jong.


Vorig artikelPSV wenst Savinho mee te nemen naar Duitsland maar ‘complexe transfer’ loopt mogelijk vertraging op
Volgend artikelBrands nu echt begonnen: ‘Als we met z’n allen op de platte kar staan ben ik erg gelukkig’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in