Home Nieuws Brands: ‘Veel vertrouwen in Jurgen Locadia’

Brands: ‘Veel vertrouwen in Jurgen Locadia’

10
0

Marcel Brands reageerde in het Eindhovens Dagblad op de berichten over vermeende contractverlening van Jurgen Locadia. PSV heeft wel met Ploegsma gesproken maar nog niet met Locadia zelf.

‘Ik heb daarover een eerste gesprek met zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma gehad en Locadia zelf nog niet eens inhoudelijk hierover gesproken”. Brands heeft veel vertrouwen in Locadia. “Hij ligt nog tot 2019 vast, maar we willen nu al een signaal afgeven dat we het ook voor de toekomst in hem zien zitten”.
Brands verwachtte eerder al weinig problemen bij de contractverlenging van Joshua Brenet. Zijn zaakwaarnemer sprak deze week ook uit dat beide partijen ‘goed in gesprek’ zijn. Beide partijen zijn er op hoofdlijnen wel uit en hopen de zaak op betrekkelijk korte termijn te kunnen beklinken.
De verwachting is ook dat PSV op korte termijn Dante Rigo voor een lange periode aan zich bindt. De begaafde middenvelder wordt zondag 18 jaar en mag dan een langjarige verbintenis ondertekenen. Drie weken geleden was al in het nieuws dat de gesprekken tussen PSV en Rigo in de eindfase zitten. Rigo zelf wil langer blijven bij PSV en voorziet goede vooruitzichten.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here