Home Nieuws Brands relativeert Europese uitschakeling

Brands relativeert Europese uitschakeling

22
0

Marcel Brands haalde in gesprek met het supportersblad verzachtende omstandigheden aan voor oa de Europese uitschakeling.

De conclusie van Brands snijdt zeker hout maar is toch opmerkelijk te noemen. De directie van PSV is uitgesproken en faliekant tegen het zoeken naar excuses in het topsportklimaat dat PSV nastreeft.

“Als je in een poule zit met twee grote clubs, die normaal gesproken beide de laatste acht halen, dan heb je al weinig kans. Toch kunnen we ook op dit podium veel clubs aan, maar dan moet PSV wél in vorm zijn en zeker geen vier, vijf man missen. Ondanks dat haalden we tegen Atlético Madrid thuis een goed niveau, ik vond zelfs dat we beter waren dan in de achtste finales vorig seizoen.”
De Champions League blijft voor PSV een must, vindt ook de TD van de club. . “Los van het financiële voordeel: je kan nog beter via de achterdeur van de Champions league de Europa League instromen. In die fase krijg je weer leuke wedstrijden qua affiche en waar je ook kans hebt om te winnen. Waar het om gaat is dat we als Nederlandse clubs ons wapenen, om Europees geen flater te spelen”, aldus Brands.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here