Home Nieuws Brands pal achter Cocu inzake geringe speeltijd Gudmundsson

Brands pal achter Cocu inzake geringe speeltijd Gudmundsson

28
0

Albert Gudmundsson krijgt van Phillip Cocu nog weinig minuten in het eerste elftal. Marcel Brands spreekt onomwonden uit dat hij de lijn van Philip Cocu helemaal kan volgen wat de geringe speeltijd van de twintigjarige IJslander aangaat.

Gudmundsson moet eerst constanter worden vindt Brands. Hij mocht pas twee keer opdraven in het bekertoernooi en kreeg 3 korte invalbeurten in de Eredivisie van in totaal vijf speelminuten. “Gudmundssons rendement is pas in de tweede seizoenshelft omhooggegaan”, zegt Brands in de Volkskrant. “Hij heeft enorm veel potentie, maar het moet nog constanter over een langere periode.”

“Dat de plaatselijke journalist steeds schrijft dat hij erin moet, daar hebben we geen boodschap aan. We proeven het zelf het best en uiteindelijk moet Gudmundsson dat ook proeven. Het hele team aan specialisten en trainers is met hem bezig om hem mentaal en fysiek op het juiste niveau te brengen”, aldus Brands over het talent dat vooral bij Jong PSV speelt. Vorig seizoen scoorde hij achttien keer in de Jupiler League maar dit seizoen stokt de productie iets.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here