Home Nieuws Brands nu echt begonnen: ‘Als we met z’n allen op de platte...

Brands nu echt begonnen: ‘Als we met z’n allen op de platte kar staan ben ik erg gelukkig’

505
0

Kersvers algemeen directeur Marcel Brands is vandaag dan echt officieel begonnen als directeur van de club.

Brands zag zijn vriend Toon Gerbrands bij PSV vertrekken en weet dat hij nu de kar mag gaan trekken. De doelstellingen zijn bekend en de directeur is inmiddels al aan de slag gegaan om de club naar een hoger plan te tillen. Brands was eerder in Waalwijk ook algemeen directeur maar die periode valt niet te vergelijken met de huidige periode.

“Ik ga het niet alleen doen. In die vijf jaar bij RKC had ik een breed takenpakket. Ik heb op juridisch en commercieel gebied veel ervaring opgedaan. En ervaring is ook niet alles. Ik heb een sterk team om mij heen staan want ik ga het niet alleen doen. Ik wil vooral samenwerken.”

John de Jong heeft er in ieder geval een nieuwe sparringpartner bij gekregen. “Natuurlijk gaan wij mijn ervaringen gebruiken. John krijgt er een extra sparringpartner bij. Samen met Ruud van Nistelrooij hebben wij een heel groot netwerk.”

De ultieme doelstelling is weer landskampioen worden. Daarover zegt Brands: “Het gat met Ajax dichten zal heel moeilijk worden. En om grote ambities waar te maken, zullen risico’s genomen moeten worden. We moeten winnen én gezond blijven. Daar moeten een balans in vinden. Maar als we niet één keer in de twee jaar Champions League spelen, is er ook weer een financieel risico.”

Voor Brands telt dus maar één ding en dus zegt de nieuwe algemeen directeur: “Als we met z’n allen op de platte kar staan ben ik erg gelukkig.”


Vorig artikelBrands waarschuwt Sevilla: Volgende week weten we of Luuk de Jong komt, anders schakelen we door’
Volgend artikelOfficieel: PSV presenteert nieuwe thuisshirt, terug naar nostalgie van de jaren 70

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in