Home Nieuws Brands: Geen interesse in Zoet, Arias en Pereiro

Brands: Geen interesse in Zoet, Arias en Pereiro

31
0

Marcel Brands geeft in gesprek met Voetbal International aan dat er binnen PSV volledige rust heerste na het  behalen van de derde plaats. Volgens Brands was er geen paniek omwille van de tegenvallende 3e plaats en is er tevens geen paniek om de geringe transferinkomsten welke tot nog toe geïncasseerd zijn.

Wel geeft Brands aan dat er nog versterkingen bij moeten komen. “We richten ons eerst op een echte linksback, maar het zou ook een linksbenige verdediger kunnen zijn die in het centrum en aan de zijkant kan spelen”, aldus Brands, die mede door de derde plek van vorig seizoen nooit bang is geweest voor een leegloop. “Toen iedereen na het seizoen schreef dat er een volksverhuizing bij ons zou komen, heb ik rustig geknikt.”

“We zijn geen kampioen geworden, er is dus minder belangstelling voor onze spelers. Bang voor een leegloop ben ik nooit geweest. Voor Jeroen Zoet, Santiago Arias en Gastón Pereiro heeft zich bij ons niemand gemeld. Die geruchten zijn denk ik allemaal het werk van agenten.”

Brands ontkent niet dat het vertrek van Hectór Moreno (AS Roma) en Andrés Guardado (Real Betis) een groot gat heeft achtergelaten. “Andrés was natuurlijk een leider, we gaan hem zeker missen. Maar we denken dat Marco (Van Ginkel, red.) ook persoonlijkheid genoeg heeft om op dat vlak iets te betekenen. Al met al verwachten we weer om de titel te kunnen spelen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here