Home Nieuws Brands: ‘Brenet opvolger van vertrekkende Arias’

Brands: ‘Brenet opvolger van vertrekkende Arias’

13
3

Marcel Brands heeft na de contractverlenging van Joshua Brenet de verwachting en daarmee ook de intentie uitgesproken, dat Brenet de opvolger wordt van Santiago Arias. Brands verwacht dat Arias komende zomer een transfer zal maken.

Wat de aanstaande transferwindow aangaat, verwacht de TD van PSV wat beweging op de markt. De geruchten gaan dat PSV Sam Larsson van Heerenveen wil halen om een zelfde effect te creëren als vorig jaar met het aantrekken van Marco van Ginkel werd gecreëerd.
Van Ginkel kwam, scoorde en overwon met PSV een nieuwe landstitel. Van Ginkel had een groot aandeel in de nieuwe titel. Mocht Narsingh vertrekken, is het aannemelijk dat met de blessure van Locadia de buitenspeler van Heerenveen in beeld komt. Zeker nu ook de assists van Willems achterwege blijven, zou een nieuwe impuls op de linkervleugel voor nieuw elan kunnen zorgen.

Verder verwacht de manager enigszins roerige weken voor PSV. ‘Ik heb niet het gevoel dat het een bloedeloze winterstop wordt’, laat Brands aan VI weten. ‘Ik kan het nog nergens op baseren. Er speelt iets met Luciano Narsingh, Florian Jozefzoon heeft aangegeven dat hij graag wil gaan spelen, Simon Poulsen heeft gezegd dat hij om zich heen wil kijken én natuurlijk kijken we zelf ook nog rond. Normaal is het in de winter iets rustiger’.


Facebook Comments

3 REACTIES

  1. Klasse dat eindelijk wordt uitgesproken dat Joshua als volwaardige back wordt genoemd. Is zeer terecht, zowel nationaal als internationaal bewezen. En heeft een betere instelling dan willems.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here