Home Nieuws Boudewijn Zenden wordt machtig man binnen PSV

Boudewijn Zenden wordt machtig man binnen PSV

1365
0

Het zijn niet de minste clubs waarvoor Boudewijn Zenden heeft gespeeld in zijn lange carrière. Toch speelt Zenden gewild dan wel ongewild geen grote rol in de wereld van het internationale voetbal.

Daar lijkt op korte termijn verandering in te gaan komen want PSV ziet een belangrijke rol voor Zenden weggelegd en wil een deel van de macht van de club bij de Limburger neerleggen. Bij PSV is namelijk een wisseling van de wacht aanstaande in de raad van commissarissen. Boudewijn Zenden moet na dit seizoen het stokje overnemen van Hans van Breukelen en de portefeuille voetbalzaken gaan bemannen, meldt het Eindhovens Dagblad.

Van Breukelen zat van 2010 tot 2016 in de RvC van PSV en hij keerde in 2019 terug, nadat hij was vertrokken bij de KNVB. Zijn termijn loopt af en van Breukelen lijkt plaats te maken voor Boudewijn Zenden. Het vertrek van John de Jong zou een voorname rol spelen voor de exit van Hans van Breukelen. PSV ziet dus toekomst in Boudewijn Zenden. Als Zenden ingaat op het aanbod, dan kan hij in de toekomst onder meer beslissen over het ontslaan of aanstellen van de statutair directeur van de club.


Vorig artikelOok in Spanje spreekt men schande van gedrag Argentijnse aanstichters na afloop Nederland – Argentinië
Volgend artikelWaarom Marcel Brands wel iets heeft met Ihattaren: ‘Met van Nistelrooij overlegd’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in