Home Nieuws ‘Botte’ Mino Raiola reageert op voor hem kenmerkende wijze op zaak Ihattaren

‘Botte’ Mino Raiola reageert op voor hem kenmerkende wijze op zaak Ihattaren

3249
0

Als een botte boer en een niet bij zinnen kunnen komende zaakwaarnemer, reageert Mino Raiola op de zaak Ihattaren.

Een zaakwaarnemer neemt het altijd voor zijn cliënt op maar de zaak Ihattaren is om meerdere redenen een interessante case. De met depressie klachten kampende Ihattaren is het gespreksonderwerp bij PSV geworden en dat is op zijn zachts gezegd zeer opmerkelijk te noemen, in de wetenschap dat de jongeling niet of nauwelijks weet te presteren.


Marciano Vink haalde dit weekend al ongenadig hard uit naar Ihattaren en dat deed Kenneth Perez nog eens dunnetjes over zondag.

Zaakwaarnemer Raiola zegt maandag in De Telegraaf er niets van te snappen dat de negentienjarige middenvelder zondag niet bij de selectie voor de topper tegen Ajax zat. PSV liet zondag in een verklaring weten dat Ihattaren niet de juiste houding heeft en in samenspraak met de staf, spelersgroep en directie uit de selectie werd gehouden. Na het duel zei Schmidt, met wie Ihattaren al vaker in aanvaring kwam, dat Ihattaren snel moet veranderen om uberhaupt weer voor PSV te kunnen gaan spelen. Deze stevige woorden laten Raiola stevig reageren.

“Ik ben het niet eens met het statement en ook niet met de beslissing. Ik wil hier een hartig woordje over spreken met PSV. Ik vind dat deze trainer de weg kwijt is, wanneer hij zijn eigen mening moet laten rechtvaardigen door de spelersgroep”, aldus Raiola.

“Dan kunnen we beter thuisblijven. Neemt hij volgende week zijn partner mee om te vertellen wat die van zijn beslissingen vindt? Dit heb ik nog nooit gezien en het slaat nergens op. Van wat ik heb begrepen, wordt dit niet eens gedragen door de spelersgroep. Wat deze trainer in de communicatie laat zien, is heel slap. Ik ga dit met de clubleiding bespreken, maar hou er niet van derde partijen erbij te betrekken. Ik vind dit PSV-onwaardig”, aldus zaakwaarnemer van dienst Mino Raiola.