Home Nieuws Botafogo zet in op vervroegde komst van Zahavi, Israëlische spits zou in...

Botafogo zet in op vervroegde komst van Zahavi, Israëlische spits zou in april naar Brazilië kunnen vertrekken

1003
0

De interesse vanuit Brazilië voor Eran Zahavi is zeer concreet te noemen.

Nadat eerder de Griekse topclub Olympiakos al concreet was voor Zahavi, is het nu Botafogo wat vol inzet op de komst van de spits van PSV. De Braziliaanse club heeft snode plannen want men zou inzetten op een snelle komst van de spits. Volgens Braziliaanse media heeft Botafogo een voorstel neergelegd bij Eran Zahavi. De Israëlische spits zou daardoor binnen afzienbare tijd kunnen vertrekken bij PSV.

Zahavi heeft zijn zaakwaarnemers de opdracht gegeven om ernaar te kijken, meldt het Braziliaanse medium over de recent ontstane interesse vanuit Brazilië. Het Braziliaanse medium meldt ook dat men bij Botafogo inzet op een snelle transfer per april volgende maand. De Braziliaanse competitie begint namelijk op 10 april en de transfermarkt is nog open. Dat zou tot gevolg hebben dat de Braziliaanse club een transfersom aan PSV zou moete betalen.

Zahavi kennende zal hij rustig zijn overwegingen maken maar een eerder en sneller vertrek uit Eindhoven dan aanstaande zomer lijkt uitgesloten. Zahavi wenst immers prijzen te pakken met PSV en wat dat betreft liggen Zahavi en PSV op koers.


Vorig artikelDe Mos blik terug op PSV ontslag en heeft nog altijd geen spiegel: ‘Bij PSV ben ik niet goed behandeld’
Volgend artikelOp en rond de Herdgang koestert men nog altijd de talenten en het potentieel van Maxi Romero

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in