Home Nieuws Bosz wijst naar PSV fans na massaal applaus: ‘Ik heb nog nooit...

Bosz wijst naar PSV fans na massaal applaus: ‘Ik heb nog nooit zo’n groot applaus mogen krijgen’

12842
0

De ochtend na het vertrek van Xavi Simons kreeg Peter Bosz de nodige vragen op zich afgevuurd over het vertrek van Simons.

Bosz benadrukte in gesprek met Milan van Dongen dat hij er verder geen invloed meer op had en het geheel gewoon doorgaat. ‘Ik kan er niks meer aan veranderen en ik ben blij met de spelers die ik wel tot mijn beschikking had. Dus we gaan door’, zei Bosz meermaals in het vijf-minuten durende gesprek met Van Dongen.

De ESPN verslaggever ging maar door en dus besloot Bosz even stevig de wind van voren te geven richting de ESPN journalist. ‘We gaan gewoon door met de spelers die ik wel tot mijn beschikking heb, dat heb ik geloof nu al drie keer gezegd’, zei de trainer, die op dat moment al gezien had dat er enorm talent in zijn selectie tot volle wasdom leek te geraken.

En zo geschiedde want Isaac Babadi steelt de harten van de fans maar ook van de trainer want Bosz is lyrisch over de achttienjarige middenvelder, die op vele posities uit de voeten kan. In de Kuip liet de jonge aanvallende middenvelder al zien over bijzondere kwaliteiten te beschikken maar tegen Strum Graz etaleerde hij zijn klasse nogmaals.

De jonge aanvaller verloor in de speeltijd die hij van de trainer kreeg slechts één keer de bal. In de tweede helft, nog niet eens moe gestreden, maakte Babadi net een lichaamsbeweging te veel en verloor de bal, in een fase dat PSV Sturm Graz letterlijk en figuurlijk alle hoeken van het veld liet zien. Ismael Saibari werd de vervanger van Babadai, die onder groot applaus van het veld ging.

Het volle Philips Stadion wilde het talent maar wat graag laten weten dat zijn kwaliteiten uniek zijn. Langs de kant wachtte Peter Bosz hem op, ook al met applaus. Na afloop prees Peter Bosz de jongeling en blikte hij terug op diens uitstekende wedstrijd. Bosz genoot van de dankbaarheid van het gehele stadion. Gekscherend zei de trainer: ‘Ik heb nog nooit zo’n groot applaus mogen krijgen’, aldus een tevreden Peter Bosz.


Vorig artikelVan der Gijp ziet ondanks overtuigende zege zwakke plek bij PSV: ‘Hem moet je vervangen’
Volgend artikelKritiek op directie PSV na ‘zorgelijke contractsituatie’ Babadi: ‘PSV is vergeten zijn contract te verlengen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in