Home Nieuws Bosz weerlegt kritiek op Ibiza-trip en onthult hoe hij zijn spelers scherp...

Bosz weerlegt kritiek op Ibiza-trip en onthult hoe hij zijn spelers scherp krijgt voor RKC

1374
0

Peter Bosz kan enigszins begrijpen dat mensen verbaasd zijn over de midweekse trip naar Ibiza die hij met zijn technische staf en selectie van PSV maakte.

PSV speelt zondag de laatste speelronde van de Eredivisie, in eigen huis ontvangt het degradatiekandidaat RKC Waalwijk. Uiteraard verwachten we nog een keer een vlammende wedstrijd, waarin in stijl afscheid genomen gaat worden van het dit geweldige seizoen met geweldig voetbal.

“Ik kan me voorstellen dat andere clubs verbaasd zijn over deze trip naar Ibiza. Maar er was geen andere mogelijkheid voor ons in verband met de spelers die na het seizoen naar het EK gaan. En er is echt niet alleen bier gedronken hoor”, vertelde Bosz op de persconferentie, doelend op dat hij en zijn spelers zich hebben voorbereid op het duel met RKC.

De Waalwijkers strijden met Excelsior nog om de vijftiende plaats, een plek die goed is voor lijfsbehoud. De nummer zestien moet de play-offs voor promotie/degradatie in. Excelsior staat momenteel op doelsaldo achter RKC en wacht zelf nog een zware uitwedstrijd tegen Feyenoord.

Bosz is er zeker van dat hij zijn spelers na de trip naar Ibiza scherp heeft gekregen. “Ik heb de spelers de ranglijst laten zien en ze duidelijk gemaakt welke druk er nog bij andere clubs is. Ik heb ze gewezen op hun verantwoordelijkheid.”

De oefenmeester gaf tevens aan dat de trip naar Ibiza niet is aangegrepen om het over de sportieve toekomst van spelers te hebben. “We hebben het op Ibiza goed naar ons zin gehad en alles is goed gegaan. De trip was niet het moment om met jongens over hun toekomst te praten”, aldus Bosz in onderstaande video.


Vorig artikelOok bij de RvC van PSV een kleine glimlach als er gesproken wordt over ‘Ajax, het Bayern van Nederland’
Volgend artikelMet een PSV-shirt op de achtergrond zegt Van Nistelrooij over nieuwe club: ‘Dat is het ideale plaatje’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in