Home Nieuws Bosz vreest lange absentie Bella-Kotchap en geeft blessure-update over Noa Lang

Bosz vreest lange absentie Bella-Kotchap en geeft blessure-update over Noa Lang

4270
0

De onfortuinlijke en tevens geblesseerde Duitse centrale verdediger Armel Bella-Kotchap is voorlopig uitgeschakeld, zo bevestigt Peter Bosz in aanloop naar het Eredivisie-duel met Ajax.

De trainer van PSV laat op een persconferentie weten dat Bella-Kotchap er niet bij is tegen Ajax. “Ik verwacht dat hij langer ontbreekt. De club zal volgende week met een mededeling komen, verwacht ik.”

Het Instagram-account PSV Medium meldt dat er vandaag, vrijdag, een operatie gepland staat voor Bella-Kotchap. Hoe lang de mandekker vervolgens uit de roulatie zal zijn, is niet bekend.

Noa Lang is bij PSV wel weer individueel in training, maar nog niet wedstrijdklaar. Rik Elfrink schrijft dat Bosz nog niet kan zeggen wanneer Lang weer inzetbaar is voor PSV.

De clubwatcher van het Eindhovens Dagblad meldde donderdag nog dat er rekening gehouden wordt met na de komende interlandperiode (13 t/m 21 november).

Bosz gaat op de persconferentie ook nog kort in op de situatie bij Ajax, dat na een dramatische seizoenstart zeventiende in de Eredivisie staat en al negen duels op rij niet wist te winnen.

“Ik heb daar slechts een jaar gewerkt. Ik kan niet zeggen dat het een slecht jaar was. Ik heb in dat jaar veel fijne mensen ontmoet in de club. Voor die mensen vind ik het verschrikkelijk. Verder heb ik het vooral druk met mijn eigen club”, aldus Bosz.


Vorig artikelKoeman heeft eindelijk plek voor Schouten in voorselectie Oranje | Ook Veerman opgeroepen
Volgend artikelPanelen verschuiven | PSV leidt ook dans om Nederlandse coëfficienten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in