Home Nieuws Bosz verbaasde zich in Rotterdam over wissels: ‘Dat ben ik niet gewend’

Bosz verbaasde zich in Rotterdam over wissels: ‘Dat ben ik niet gewend’

999
0
Vertessen

Peter Bosz zat er na afloop van de wedstrijd tegen Sparta tevreden bij in de perskamer van Het Kasteel.

Bosz antwoordde tevreden alle vragen en zag zijn elftal een goede wedstrijd spelen in Rotterdam. In gesprek met ESPN zei hij dan ook tevreden te zijn met alles wat hij die middag gezien had. En dat is weleens anders na wedstrijden, glimlachte de trainer met een beetje zelfspot.

“We zijn moeizaam gestart, maar erg goed geëindigd. We speelden in een te laag tempo. Als je deze ploeg kapot wil spelen moet het een tandje sneller en dat heb ik in de rust proberen aan te geven”, aldus Bosz. “Natuurlijk waren wij de dominante ploeg en hebben we bijna niks weggegeven, maar het blijft gevaarlijk met die lange ballen die zij geven. In de tweede helft hebben we zeker na die 0-1 de wedstrijd gecontroleerd en prima uitgespeeld.”

Bosz was zeer te spreken over de invalbeurt van Hirving Lozano, die van alle kanten complimenten kreeg. “Ik heb een paar keer met hem gesproken om onze manier duidelijk te maken. Ik moet ook zeggen dat we hem in het begin van rechts hebben laten spelen, wat hij bij Napoli ook deed. Nu was het vanaf links, zoals hij bij PSV voorheen ook al speelde”, zo gaf hij aan. “Ik denk zelf dat dat hem ook beter afgaat. Vandaag speelde hij ook heel erg goed.”

Peter Bosz noemde nog een facet van de wedstrijd tegen Sparta. Het deed de trainer erg goed hoe gemotiveerd de wisselspelers waren. Bosz is dan zéér te spreken over de manier waarop de invallers van PSV zich manifesteren. Tegen Sparta viel Hirving Lozano goed in en was een gretige Yorbe Vertessen trefzeker. “Dat ben ik niet gewend”, aldus Peter Bosz over de gretigheid, felheid en enthousiasme van de bankzitters.


Vorig artikel‘Supersterk’ PSV ziet Noa Lang uitvallen in Rotterdam, mogelijke hamstringblessure voor Lang
Volgend artikelBejubelde maar chagrijnige Noa Lang niet naar Oranje, Lang meldt zich af

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in