Home Nieuws Bosz toont begrip: ‘Kan me voorstellen dat het voor hem schok was...

Bosz toont begrip: ‘Kan me voorstellen dat het voor hem schok was dat ik zijn trainer werd’

1715
0

Peter Bosz werd deze week ook gevraagd naar zijn relatie met Anwar El Ghazi. In Amsterdam is in het verleden iets voorgevallen maar dat speelt volgens Bosz niet meer.

De aanvaller vertrok in het tijdperk Peter Bosz in Amsterdam zelfs bij Ajax maar volgens Bosz beginnen ze nu met een schone lei bij PSV. De trainer legt het uit. “Je begint nu over Anwar El Ghazi, gezien ons gezamenlijke verleden bij Ajax”, zegt Bosz in gesprek met Voetbal International.

“Dat snap ik en tijdens dit trainingskamp heb ik ook een individueel gesprek met hem gehad. We hadden sindsdien ook geen contact meer gehad dus ik kan het me ook voorstellen dat het voor hem een schok was dat ik weer zijn trainer zou worden. Maar we hebben er goed over gesproken, en hij is inmiddels ook een stuk ouder met meer ervaring. Ook voor hem geldt gewoon: laat het maar zien. Ik kijk naar wat ik nu zie en hij traint goed.”

Bosz is ook erg te spreken over Noa Lang, de aanvaller voor wie Bosz bij PSV ook een lans brak. De trainer weet hoe er soms over Lang gesproken wordt.

“Ik denk dat hij bij ons ook op tien zou kunnen spelen, maar dat gaan we allemaal nog bekijken aan de hand van de selectie die we straks hebben. In Nederland heeft iedereen altijd snel een stempel. Ik kende Noa niet zo goed, maar het is eigenlijk een hele sociale jongen”, zegt de trainer in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Veel spelers lopen met hem weg en dat kan niet als je een klootzak bent. Ja, hij is wel anders dan ik en dat geeft niks. En als iets me niet bevalt, zal het hem zeggen. Volgens mij kan hij daar prima mee omgaan.”


Vorig artikelPSV zet vol in op komst Aster Vranckx én De Ketelaere: ‘Hij vindt het PSV-project interessant’
Volgend artikelBosz adviseert de media na ‘imago-vragen’: ‘Heb het een keer over voetbal met hem’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in