Home Nieuws Bosz schudde de hand van de nieuwe nummer 10 en ‘extreem verlegen...

Bosz schudde de hand van de nieuwe nummer 10 en ‘extreem verlegen jongen’: ‘Nog niet fit genoeg voor morgen’

2419
0

PSV en FC Utrecht trappen zaterdagmiddag om 16.30u af voor de eerste competitiewedstrijd van seizoen 2023-2024.

Het decor is na PSV – Sturm Graz opnieuw het Philips Stadion en dus mag PSV voor eigen publiek laten zien dat de overwinningen tegen Feyenoord en Sturm Graz geenszins incidenten zijn. De ploeg van Peter Bosz lijkt voor volop vermaak te zorgen en dat doet de PSV-burger goed.

De alom geprezen Bosz kan zaterdag beschikken over een nagenoeg fitte selectie, maar kan nog geen beroep doen op nieuweling Malik Tillman. Voor hem komt de wedstrijd in het Philips Stadion tegen FC Utrecht nog net te vroeg. Bosz legde vrijdagmiddag tegenover de aanwezige journalisten uit dat de wedstrijd tegen FC Utrecht iets te vroeg komt omwille van de korte voorbereidingstijd. De trainer maakte inmiddels kennis met de nieuwe nummer tien, die pas woensdag in Eindhoven arriveerde.

“Malik Tillman heb ik gisteren voor het eerst de hand geschud”, zegt Bosz tegen Marco Timmer van Voetbal International. “Een extreem verlegen jongen die dat van zich af schudt als hij op het veld staat. Hij heeft bij Rangers aangetoond over veel talent te beschikken met veel rek naar boven. Hij is nog niet fit genoeg morgen”, zegt Bosz over de nieuweling.

Tillman werd donderdagavond door PSV gepresenteerd als nieuwste aanwinst van PSV en geldt als de natuurlijke opvolger van Xavi Simons. De Amerikaanse Duitser is het komende seizoen op huurbasis speler van PSV maar die situatie verandert als de koopoptie geactiveerd gaat worden door PSV.


Vorig artikelVoorspellingen over titelrace: ‘Zelfs zonder Xavi Simons verwacht ik veel van PSV’
Volgend artikelNa Dortmund, Leverkusen en Lyon laat Peter Bosz zich steeds opnieuw verrassen bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in