Home Nieuws Peter Bosz noemt Lozano ‘de grote ster’ en zat met Bakayoko, die...

Peter Bosz noemt Lozano ‘de grote ster’ en zat met Bakayoko, die tot diep in de nacht in Brussels stadion vastzat

6971
0

Peter Bosz bleek vrijdagmiddag een tevreden man te zijn nadat de trainer afgelopen dagen zijn internationals terug zag keren op De Herdgang.

De blessure van Noa Lang is wel een domper te noemen, een onverwachte domper ook maar Bosz weet dat Lozano gereed staat om Lang te vervangen. Ook Hirving Lozano keerde topfit terug van zijn interlands met Mexico en kan aan het thuisduel tegen Fortuna Sittard beginnen. Lozano kende geen flitsende start van zijn tweede termijn als PSV’er. Daar kunnen we niet omheen. Toch heeft Lozano altijd wel een meerwaarde voor het huidige PSV, ook als hij in een mindere vorm steekt.

Vrijdagmiddag werd Bosz gevraagd naar de capaciteiten van de Mexicaanse aanvaller en Bosz bleek wederom lovend te zijn over zijn op dit moment linkerspits. In gesprek met meerdere media, waaronder het Eindhovens Dagblad, zei Bosz erg tevreden te zijn met de komst van de Mexicaan.

‘Toch is hij onze grote ster”, zei hij over de Mexicaan. Bosz zei er volgens het Eindhovens Dagblad wel meteen bij dat PSV eigenlijk geen grote sterren heeft. “Wij hebben gewoon hele goede voetballers, van wie hij er een is. Dat heeft hij bij deze club al bewezen en ook in het buitenland”, aldus Peter Bosz.

Zoals gezegd bleek de start van Lozano bij PSV enigszins stroef te zijn maar de komende wedstrijden is de verwachting dat Lozano er gewoon zal staan voor zijn team. Lozano is een ander type speler dan Noa Lang maar beide vertegenwoordigen een enorme meerwaarde voor PSV.

“Het was zeker geen makkelijke eerste maand voor hem. Zijn voorbereiding verliep heel anders dan die van andere spelers. Niet zozeer in trainingsarbeid, maar het gaat dan om de manier van spelen. Het was gewoon even wennen aan elkaar, maar afgaand op de laatste wedstrijd is dat nu gelukt”, zei Bosz over de Mexicaan.

Bosz zag deze week ook Johan Bakayoko terugkeren van een interlandperiode. Een heftige interlandperiode welteverstaan want Bosz bleek deze week met Bakayoko om de tafel te hebben gezeten. De interland België-Zweden maakte op alle aanwezigen veel indruk dus ook op Bakayoko. Door de brute en laffe moord op twee Zweedse supporters moest het duel worden gestaakt en inmiddels is duidelijk dat de wedstrijd niet meer wordt uitgespeeld.

“Aanvankelijk hadden de spelers de impact niet eens zo in de gaten, maar daarna moesten ze tot twee uur in de nacht in het stadion blijven. Ik heb daar uiteraard met Johan over gesproken en de impact met hem doorgenomen”, zei Bosz over het gesprek met Bakayoko na diens terugkeer uit Brussel.


Vorig artikelNoa Lang mist wedstrijden tegen Fortuna, Lens en Ajax, Tillman en Babadi weer fit
Volgend artikelRC Lens | Een negatief doelsaldo, drie keer gelijk en vier keer verloren in negen wedstrijden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in