Home Nieuws Bosz lyrisch | Schouten lijkt fit, opstelling tegen Sevilla wordt steeds grotere...

Bosz lyrisch | Schouten lijkt fit, opstelling tegen Sevilla wordt steeds grotere puzzel

1707
0

De volgende wedstrijd staat alweer voor de deur. Sevilla FC komt andermaal op bezoek in het Philips Stadion.

Sevilla FC zal een totaal ander en beduidend sterker PSV tegenover zich gaan krijgen dan een maand of 8 geleden. Hoe PSV voor de dag gaat komen tegen de moment niet best spelende Spaanse opponent, laat zich raden want trainer Bosz zal natuurlijk vol op de aanval gaan spelen.

Voor Peter Bosz zal de wedstrijd tegen Sevilla wel degelijk een puzzel gaan worden want de trainer heeft een zo goed als fitte selectie tot zijn beschikking. De vraagtekens die er tot op heden waren, blijken zich richting volledige fitheid te ontwikkelen. Dat laatste geldt voor Jerdy Schouten, die niet fit was afgelopen week.

Naar waarschijnlijkheid zal Schouten weer beschikbaar zijn tegen Sevilla. Temeer omdat Schouten weer volledig aan de trainingen deel weet te nemen. De middenvelder miste de wedstrijd tegen FC Volendam, omdat PSV geen risico wilde nemen. Dan is daar nog Malik Tillman, die zaterdagavond grote indruk gemaakt heeft op trainer Peter Bosz. Lyrisch was Bosz over Tillman na afloop van de zege op FC Volendam.

Durft Peter Bosz het aan om met de aanvallende middenvelder met fluwelen balbehandeling te starten of kiest de trainer voor een andere en wellicht iets behoudendere aanpak? Het wordt voor Peter Bosz met deze fitte, sterke en gretige selectie überhaupt al een steeds groter wordende puzzel de juiste opstelling te formeren.


Vorig artikelSpaanse kranten: ‘Eindhoven historische grond’, Luuk de Jong opnieuw bejubeld in Spanje
Volgend artikelForse kritiek voor Jordan Teze | Gaan PSV-iconen te ver in uitspraken over Teze?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in