Home Nieuws Bosz hoopt vurig op contractverlenging: ‘Je kunt ook te vroeg naar het...

Bosz hoopt vurig op contractverlenging: ‘Je kunt ook te vroeg naar het buitenland vertrekken’

4110
0

Peter Bosz schoof dinsdagmiddag aan voor een vooruitblik op de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De trainer hield het gebruikelijk perspraatje.

Daar horen ook de actualiteiten bij en die luisteren deze week naar de contracten en het verlengen van die bewuste contracten, van Ismael Saibari en Isaac Babadi. Bosz is lyrisch over beide toptalenten.

De trainer hoopt dat na Ismael Saibari ook Isaac Babadi zijn contract verlengt bij PSV. Het toptalent uit Nijmegen is na dit seizoen transfervrij. Peter Bosz gaf dinsdagmiddag zijn mening over de contractsituatie van Isaac Babadi en gaf tegelijkertijd een advies aan het jonge toptalent.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad zei Bosz dat het belangrijk is het juiste moment te kiezen voor een transfer naar het buitenland. “Je kunt ook te vroeg naar het buitenland vertrekken”, zei de trainer tegen de Eindhovense krant op het persmoment van dinsdag.

Woensdagavond staat er voor PSV eerst een treffen met Go Ahead Eagles op de agenda. Deze wedstrijd werd eerder uitgesteld, zodat PSV zich optimaal kon voorbereiden op de thuiswedstrijd tegen Rangers FC.

“Aan het begin van het seizoen hebben we het hier al uitgebreid over gehad met elkaar. We willen kampioen worden en moeten altijd volledige scherpte van elkaar verlangen”, aldus Bosz over het inhaalduel tegen de ploeg uit Deventer.


Vorig artikelVan der Vaart baalt nog altijd van transfers Lang, Schouten en Dest naar PSV
Volgend artikelPeter Bosz geeft het enige juiste maar ook beste antwoord op de vraag over duel tussen Ajax en Feyenoord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in