Home Nieuws Bosz haalt zijn gram: ‘Ik werd uitgelachen toen ik zei dat ik...

Bosz haalt zijn gram: ‘Ik werd uitgelachen toen ik zei dat ik hem goed vond’

9727
1

Peter Bosz is blij met de zwaarbevochten zege op RC Lens.

PSV was woensdagavond met 1-0 te sterk voor de Franse ploeg. Luuk de Jong zorgde met een fraaie kopbal voor het enige doelpunt van de wedstrijd. “We hebben betere wedstrijden gespeeld, maar dit was een wedstrijd die ik dáár verwacht had, tegen een fysiek sterke ploeg. Daar hadden we het moeilijk mee’, zei Bosz bij RTL.

“Zij zijn dit gewend en voetballen in Frankrijk iedere wedstrijd zo, wij niet en moeten het van voetbal hebben. We speelden een spel waar zij beter in zijn, maar ik moet ze daarom een compliment geven: ze hebben gedaan wat ze moesten doen. Ze hebben zich goed aangepast aan de omstandigheden.”

“We hebben geprobeerd Lens ver weg te houden van het doel. Dat is grotendeels gelukt, maar als we achteruit gedwongen werden, werd het gevaarlijk’, aldus Bosz.

Tot de slotminuten kreeg PSV het voor elkaar om geen enkele serieuze mogelijkheid weg te geven. De Eindhovense defensie speelde een ijzersterke wedstrijd en Bosz deelt dan ook een compliment uit aan Ramalho, die de afgelopen weken fel bekritiseerd werd.

“Ik werd uitgelachen toen ik zei dat ik het wel een goede verdediger vindt. Hij maakte soms fouten, maar kwam volledig in zijn kracht. Boscagli ging ook mee in de strijd. Ze hebben het geweldig gedaan”, was Bosz Lyrisch.


Vorig artikelVan Basten wijst zwakke schakel bij PSV aan: ‘Weet niet wat topvoetbal inhoudt’
Volgend artikelSlechts twee geslaagde aanvallen is te weinig voor zwak en ‘emotioneel’ Lens | Maakt Lozano slechte beurt bij collega’s?

1 REACTIE

  1. Ik ben het met bos eens de verdediging was Goed genoeg wat betreft Remalo hij heb geleerd van de kritiek Remalo niet verkopen maar kijk wel uit naar versterking dat is goed om te wisselen dat doet Manchester City en real Madrid ook die hebben spelers van gelijke niveau zo blijf je op niveau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in