Home Nieuws Bosz ergert zich aan Perez: ‘Mensen die dat zeggen, trekken mijn integriteit...

Bosz ergert zich aan Perez: ‘Mensen die dat zeggen, trekken mijn integriteit in twijfel’

473
0

Peter Bosz baalt nog altijd na de nederlaag van PSV tegen NEC (3-1) van afgelopen zaterdag.

De zestigjarige oefenmeester wil echter niet te lang in negativiteit blijven hangen. Dinsdag krijgt PSV alweer de kans om het slechte gevoel weg te poetsen, wanneer er een uitduel met Excelsior op het programma staat.

”Mijn conclusie over NEC-uit is exact dezelfde als zaterdag. De scherpte was er niet”, geeft Bosz aan op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen de Kralingers. “We hebben het afgesloten, hebben gisteren getraind en gaan nu door. De blik is op Excelsior gericht. Het kan en moet morgen beter.”

Bosz was na NEC-uit hard voor zijn ploeg. De trainer omschreef het optreden van zijn spelers als ‘arrogant’ en ‘hautain’. Bij de stevige woorden van Bosz werden direct vraagtekens gezet door verschillende analytici.

Bosz benadrukt echter wel degelijk √©cht boos te zijn geweest. “Ik speel geen toneel. Het is hoogst irritant als men dat vindt. Mensen die dat zeggen, trekken mijn integriteit in twijfel. Om mijn mening wordt gevraagd en die geef ik.”

Vooral de analyse van Kenneth Perez zorgt voor de nodige irritatie bij Bosz. De Deense analist stelde dat de trainer van PSV ‘overgereageerd’ heeft na de nederlaag. “Hij staat naast me en had het ook gewoon tegen me kunnen zeggen. Ik speel geen spelletjes”, aldus Bosz.


Vorig artikelVraagtekens bij felle kritiek Bosz: ‘Jezus, je verliest een keer een wedstrijd’
Volgend artikelElfrink stipt oorzaken voor nederlaag PSV aan: ‘Zijn prestaties vallen al een paar weken tegen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in