Home Nieuws Bosz niet eens met zogenaamde ‘reserverol’ Bakayoko: ‘Dat valt allemaal nog wel...

Bosz niet eens met zogenaamde ‘reserverol’ Bakayoko: ‘Dat valt allemaal nog wel mee, toch?’

1971
0

Peter Bosz won woensdag met 3-0 van Go Ahead Eagles, maar toch is de trainer niet bepaald tevreden.

Ook ging hij na afloop in op de reserverol van Johan Bakayoko. Voor de camera van ESPN laat Bosz weten niet tevreden te zijn over het spel van zijn ploeg.

“Nee, ik denk dat het niet zo’n hele leuke wedstrijd was om naar te kijken. We doen heel veel niet goed in de eerste helft. We waren in het drukzetten niet goed, ik vind dat we het balbezit niet goed gebruikten en de veldbezetting was niet goed: dat moest beter.”

PSV kwam voor rust op voorsprong via Luuk de Jong en gooide het duel al vroeg in het duel definitief in het slot, zo zag ook Bosz.

“Gelijk na rust geef je gas en schiet je er meteen twee in. Dan is die wedstrijd natuurlijk gespeeld. Ik vind dat we veel meer hadden moeten scoren, gezien het aantal kansen dat we kregen. Dat is bij ons natuurlijk wel vaker zo, dat het rendement wat dat betreft omhoog moet. Daar zullen we aan moeten werken. Het moet nog beter, ja. We moeten erop trainen, dat we meer gaan scoren.”

Bosz werd ook gevraagd naar de situatie van Bakayoko, die vorig seizoen nog onbetwiste basisspeler in Eindhoven was.

“Dat hoort ook bij een ontwikkeling, dat je bij een grote club niet alles speelt”, aldus de oefenmeester. “Hij heeft al alles gespeeld vanaf het begin van het seizoen en is nu twee keer ingevallen, in plaats van begonnen. Dus dat valt allemaal nog wel mee, toch?”, aldus Peter Bosz.


Vorig artikelDe complimenten vliegen Luuk de Jong, die niet zonder Willems, Gakpo én Teze kan, om de oren
Volgend artikelObispo nadert volledige fitheid maar PSV overweegt in de winterstop 10 miljoen euro te bieden op Branthwaite

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in