Home Nieuws Bosnisch toptalent van Malmö met transfersom van 8 miljoen euro wordt gelinkt...

Bosnisch toptalent van Malmö met transfersom van 8 miljoen euro wordt gelinkt aan PSV

4701
0

PSV heeft interesse in de talentvolle verdediger Anel Ahmedhodzic.

Dat melden meerdere media in binnen- en buitenland. Ahmedhodzic geldt als toptalent en is een 22-jarige verdediger van Malmö FF. De verdediger is ook ploeggenoot van voormalig PSV’er Ola Toivonen. Ahmedhodzic is geboren in Zweden en speelde begin 2020 ook een oefeninterland voor Zweden. Later koos hij echter toch voor Bosnië en Herzegovina, waar hij inmiddels twaalf interlands voor heeft gespeeld.

Volgens het Eindhovens Dagblad zou Ahmedhodzic meerdere miljoenen moeten kosten maar zou hij wel degelijk in beeld zijn in Eindhoven. Ook Voetbal International meldt dat er interesse is van PSV en dat de inmiddels lagere transfersom geen obstakel meer zou zijn voor PSV nu het contract over 2 jaar aflopend is.

De verdediger is in trek door geheel Europa en wordt gevolgd door vele clubs. De vader van Ahmedhodzic gaf eerder deze week in een interview met het Bosnische Reprezentacija aan dat AC Milan zeer concrete interesse heeft in de verdediger en al in gesprek is met Malmö over een transfer. Ook Brentford, een Duitse club en twee clubs uit Frankrijk hebben de pijlen gericht op de talentvolle verdediger. PSV lijkt inmiddels ook te behoren tot het rijtje geïnteresseerde clubs.


Facebook Comments Box