Home Nieuws Boscagli, Teze en Obispo bevestigen dat mededeling Schmidt een grote verassing was

Boscagli, Teze en Obispo bevestigen dat mededeling Schmidt een grote verassing was

437
0

De PSV selectie werd donderdagochtend verrast door het nieuws over de aankondiging van Roger Schmidt. Eigenlijk onverwacht deelde Schmidt mede dat hij zal gaan vertrekken uit Eindhoven.

Het nieuws bleek niet alleen voor de PSV directie een verrassing te zijn maar ook de gehele selectie was verrast. Zo bleek uit meerdere lezingen van onder meer PSV clubwatcher Marco Timmer, die een afspraak had met Jordan Teze en Armando Obispo.
De selectie kreeg vlak voor de training het nieuws te horen. “We stonden in een kringetje, hij zei dat hij nog wat wilde zeggen. Uiteindelijk heeft hij het gewoon eerlijk verteld. Natuurlijk is het fijner als je het eerder van de trainer hoort dan wanneer je het op het nieuws hoort”, zegt Teze tegen Voetbal International.

Teze is Schmidt dankbaar. “Ik heb veel onder hem gespeeld. Mijn doorbraak meegemaakt, eigenlijk. Daar ben ik hem heel dankbaar voor.” Ook Olivier Boscagli reageert op het nieuws: “We hoorden het pas vanochtend. We hadden een kleine meeting met de spelers en staf, waarin de trainer uitlegde dat hij zijn contract niet zal verlengen”, laat Boscagli weten in gesprek met ESPN.

“Hij vertelde dat hij een akkoord had met de club om zijn avontuur hier niet voort te zetten. Het was vrij kort, net voor de training. Hij wilde ons gewoon laten weten dat hij hier volgend jaar niet meer is. Hij zei wel dat hij iets wil winnen dit jaar. Zijn focus is bij ons. Hij denkt nergens anders aan”, benadrukt de Fransman, die het nieuws niet aan had zien komen.

“We waren wel een beetje verrast, want we hadden hier nog niets over gehoord. Maar je weet dat het snel kan gaan in het voetbal. Nu weten we het, maar voor mij verandert er niets. Natuurlijk is het een verrassing voor de spelers, ik weet niet of de staf het al wist. Maar we moeten ermee omgaan.”

https://twitter.com/ESPNnl/status/1489225744693743620?s=20&t=ENnZL9cBIHahiHJiernfyA


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here