Home Nieuws Boscagli richt pijlen op Gutiérrez en basisopstelling: ‘Ik had niet verwacht dat...

Boscagli richt pijlen op Gutiérrez en basisopstelling: ‘Ik had niet verwacht dat we in deze opstelling zouden beginnen’

1673
0

Er werden menig wenkbrauwen gefronst bij het aanschouwen van de beginopstelling van PSV in Monaco.

Roger Schmidt vond dat zijn ploeg in Monaco iets anders nodig had dan gebruikelijk en dus gooide hij de opstelling door elkaar. Al met al leverde het een punt op voor Schmidt en zijn ploeg. Daar is wel alles mee gezegd want de beginopstelling kwam het niveau van de wedstrijd en het algehele niveau van PSV bepaald niet ten goede.

Na afloop bleek dat ook bepaalde spelers de beginopstelling in Monaco niet zagen aankomen. Dat gold ook voor Olivier Boscagli, die na afloop aangaf de beginopstelling niet zag aankomen en dus werd hem gevraagd of het lastig is om steeds op een andere positie te moeten spelen. “Het is soms wel even moeilijk. De ene keer sta ik achterin en dan weer op het middenveld”, zo gaf hij aan. “Maar ik doe dat met een glimlach, want ik sta in de basis iedere keer. Dat is voor mij het belangrijkste. De trainer weet dat hij mij overal kan zetten.”

De Fransman gaf ook aan wel genoten te hebben van het spelen in zijn thuisomgeving. Er waren dan ook veel familie en vrienden van Boscagli aanwezig in Monaco. “Ik had echt vlinders in de buik. Het was voor mij heel belangrijk vandaag”, aldus Boscagli. ”
We hebben het ook goed gedaan vandaag. We wisten dat het belangrijk was om een punt te pakken. We wisten dat het een heel goede ploeg was. Thuis hadden we al gezien dat het een lastig te bespelen ploeg was, maar dat hebben we nu heel goed gedaan. De laatste wedstrijden hadden we veel problemen om het doel schoon te houden, maar nu hebben we verdedigend ijzersterk gespeeld.”

Boscagli deelde ook een compliment uit aan Érick Gutiérrez. “Dat was echt ongelofelijk. Hij heeft dit seizoen pas 50 minuten gespeeld, maar speelde vandaag echt heel goed. Daar zijn we heel blij mee”, zei hij daarover. “Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat we in deze opstelling zouden beginnen, ook met Phillipp verder naar voren. Maar ik ben blij voor Guti en ik hoop voor hem dat dit niet de laatste keer zal zijn.”


Vorig artikelRoger Schmidt koestert punt en is tevreden met teamprestatie, snel herstel Vertessen verwacht
Volgend artikelPSV heeft overwintering in eigen hand maar hoe kijkt de selectie zelf aan tegen de vele blessures?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in