Home Nieuws ‘Boscagli en Teze, de toekomst van PSV’

‘Boscagli en Teze, de toekomst van PSV’

1075
0

Het kan verkeren in de voetballerij, zoveel is zeker. Het voetballeven van Olivier Boscagli is totaal anders dan vorig seizoen.

De Fransman hangt er niet bepaald bij dit seizoen. Iets wat vorig jaar wel zo was maar de Fransman wist stappen te zetten.


Het noopt de analisten tot de nodige analyses. Ronald de Boer looft de kwaliteiten van de verdediger maar Kenneth Perez ziet dat toch anders.

“Hij heeft altijd oog voor de diepte en is geweldig aan de bal”, zegt De Boer aan tafel bij FOX Sports. “Hij is niet zo snel, maar tactisch en verdedigend wel redelijk goed. Hij komt af en toe in de problemen, maar Teze is het beest dat iedereen keihard aanpakt. Hij heeft de snelheid om het op te lossen als iemand erdoorheen komt.”

Vooral de voetballende kwaliteiten van Boscagli vallen dit seizoen op, aldus De Boer. “Boscagli geeft altijd een pass naar voren en raakt niet in paniek. Dat gaat weleens fout, maar dat hoort erbij. Dat risico neemt hij. Ik vind het een goed duo. Ze vullen elkaar goed aan. Het is de toekomst van PSV, denk ik, want ze zijn nog vrij jong”, stelt de Boer vast.

Kenneth Perez is het bepaald niet eens met zijn collega en stelt dat Boscagli nog stappen dient te maken en zijn defensie en daarmee medespelers veelal in de problemen weet te brengen.


Facebook Comments