Home Nieuws Boscagli en Bella-Kotchap beseffen het belang van weer oprichten na de ferme...

Boscagli en Bella-Kotchap beseffen het belang van weer oprichten na de ferme tik in Londen

644
0

PSV komt zaterdagavond alweer in actie na de ferme nederlaag in Londen tegen Arsenal.

Voor PSV staat de uitwedstrijd tegen Almere City op het programma. Naar alle waarschijnlijkheid werkt de nederlaag tegen Arsenal niet door in de competitie maar er moet gewoon wel gewonnen worden en het liefste met klinkende cijfers.

Almere City is dit seizoen voor het eerst actief op het hoogste niveau. In competitieverband stonden beide ploegen nog nooit tegenover elkaar. Wel speelde PSV in bekerverband eenmaal eerder tegen Almere City.

In 2014 werd met 1-5 gewonnen in Flevoland. Jong PSV speelde afgelopen seizoenen logischerwijs wel voor de competitie tegen Almere City. In 2016 werd de grootste nederlaag geleden sinds het actief is in het betaald voetbal. Mede door twee rode kaarten was Almere die avond met 7-0 veel te sterk.

De selectie van Almere City kent ook een speler met een verleden bij PSV. Aanvoerder Damian van Bruggen stond van 2016 tot 2018 onder contract bij PSV, waarin hij in zijn tweede seizoen werd verhuurd aan VVV. Sinds vorig seizoen speelt hij voor Almere City.

De ferme tik in Londen kwam hard aan bij alles en iedereen rond PSV maar de draad dient weer gewoon te worden opgepakt. Dat beseffen ook Olivier Boscagli en Armel Bella-Kotchap, blijkt uit onderstaande video.


Vorig artikelDe kansen van PSV in de Champions League
Volgend artikel‘Van Nistelrooij wilde stoppen, maar Hans Kraay jr. riep dat toen een halt toe’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in