Home Nieuws Borussia Dortmund richt pijlen opnieuw op Noni Madueke, Duitse club start weer...

Borussia Dortmund richt pijlen opnieuw op Noni Madueke, Duitse club start weer met intensieve scouting

1958
0

Borussia Dortmund kende net als PSV een uiterst onrustige transferzomer maar wist wel de nodige spelers aan zich te binden.

De club uit het Ruhrgebied wist Donyell Malen aan zich te binden en werd ook wekenlang in verband gebracht met Noni Madueke. Madueke zou in mei zelfs een bezoek hebben gebracht aan het trainingscomplex van de Borussen. Ook was de vader van Madueke aanwezig bij de rondleiding.

Zoals Donyell Malen al maandenlang op de bekende lijstjes stond van Dortmund, is dat ook het geval met Madueke. Het was even stil rond Madueke en de interesse van Dortmund maar het heeft er alle schijn van dat die interesse weer nieuw leven is ingeblazen. Scouts van Dortmund hebben een duidelijke profielschets gekregen wat de toekomst van de aanvallers van de club aangaat. De Dortmund scouts zouden een plan van aanpak hebben opgesteld om Madueke de komende maanden weer op de voet te volgen.

Er moet immers een opvolger voor Haaland komen. De opvolger van Haaland zou tussen de 19 en 24 jaar oud moeten zijn en mag zo’n dertig tot veertig miljoen euro kosten, weet Sport1 te melden. De Duitse sportzender meldt dat Noni Madueke nog altijd in de belangstelling staat van Dortmund. De mogelijke transfersom voor Madueke wordt ingeschaald op zo’n 40 miljoen euro, weet de Duitse variant van de zender te melden. PSV speelt donderdagavond in Oostenrijk tegen Sturm Graz en Duitse media denken te weten dat scouts van Dortmund deze internationale wedstrijd van Madueke live gaan bekijken om de verrichtingen en ontwikkelingen van Madueke op de Europese velden nauwlettend te kunnen volgen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here