Home Nieuws Borussia Dortmund komt in de markt voor Noni Madueke bij vertrek Sancho

Borussia Dortmund komt in de markt voor Noni Madueke bij vertrek Sancho

444
0

Noni Madueke staat er erg goed op de Europese elite clubs. De jonge aanvaller heeft zich behoorlijk in de kijker gespeeld van grote clubs door heel Europa.

Zo ook bij Borussia Dortmund, dat in Noni Madueke een zeer talentvolle aanvaller ziet voor de toekomst. Dortmund verwacht op termijn dat Jadon Sancho zal gaan vertrekken en wil dan meteen doorschakelen naar Madueke, zo meldt BILD.


Duitse media melden dat Noni Madueke zelfs de belangrijkste kandidaat is om Jadon Sancho op te volgen bij Borussia Dortmund, mocht de sterspeler van BVB deze zomer vertrekken. PSV verlangt een miljoenenbedrag, zo meldt BILD.

De Telegraaf maakte vorige week al melding van belangstelling van zeven clubs, waaronder Dortmund. VfL Wolfsburg, RB Leipzig, Lille, AC Milan, Atalanta Bergamo en Leicester City. Met name de Engelse club lijkt serieus in de markt te zijn voor Madueke.

BILD meldt dat Madueke vijftien miljoen euro moet kosten, maar er wordt ook gerept van een bedrag wat begint vanaf 20 miljoen euro. Madueke is niet de enige PSV’er die in de belangstelling van Dortmund staat. Ook Donyell Malen staat op de radar van Dortmund.


Facebook Comments