Home Nieuws Borussia Dortmund intensiveert interesse in Jerdy Schouten, ook Juventus wordt genoemd

Borussia Dortmund intensiveert interesse in Jerdy Schouten, ook Juventus wordt genoemd

3384
0

Het uitmuntende seizoen van Jerdy Schouten bij PSV is in het buitenland niet bepaald onopgemerkt gebleven.

De technische leiding van Borussia Dortmund bleek na beide duels tegen PSV al danig onder de indruk te zijn van het spel van de middenvelder, die zelden ballen verliest dan wel verspeeld. Schouten werd door de scouts van de Borussen meteen op een zogenaamde shortlist gezet, die het Duitse boulevardblad BILD onder ogen kreeg. Navraag leerde dat de interesse voor de middenvelder concreet was.

Dat lijkt per heden nog altijd zo te zijn, althans volgens het Eindhovens Dagblad. Borussia Dortmund is zelfs in de markt voor de middenvelder. Dortmund is niet de enige club met interesse in Jerdy Schouten. Ook Serie A-club Juventus wordt genoemd voor de controleur. De interesse van Juventus lijkt wel minder concreet te zijn, weet de regionale krant te melden. Schouten gaf recent al aan dat hij PSV echter alleen zou verlaten bij ‘een absoluut topaanbod’.

De interesse van Dortmund in Schouten is niet nieuw en ontstond in februari en maart van dit jaar al Juventus toonde in de Italiaanse jaren van Schouten bij Bologna al interesse in de middenvelder maar pakte net als AS Roma, Lazio Roma en Napoli toen niet door. AC Milan voegde zich later nog bij de geïnteresseerde clubs. Het is dan ook niet uitgesloten dat Juventus uiteindelijk in actie zal gaan komen voor Jerdy Schouten, zo klinkt het.

Schouten wil PSV alleen verlaten mocht er een toptransfer lonken bij ‘een absoluut topaanbod’. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2028 bij PSV, dat afgelopen zomer zo’n twaalf miljoen euro betaalde aan Bologna.


Vorig artikelExcelsior hard op weg naar KKD, Couhaib Driouech op weg naar PSV
Volgend artikelVIDEO | Vertrokken toptalent dat terug wil keren: ‘PSV heeft de beste jeugdopleiding van Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in